Intro Blog

Intro Blog

Intro Blog

blog

Succesul unei nunti de basm consta in gestionarea detaliilor. Meticulozitatea pentru fiecare detaliu face diferenta intre o nunta banala si una fabuloasa, de poveste.


Viziunea este conversatia, iar detaliile reprezinta vocabularul!

Ignorand importanta fiecarei mici decizii sau mai rau, nepasandu-va deloc, permiteti luarea unor decizii care vor duce la dezastrul general, la lipsa de comfort si interes a invitatilor. Planuirea cu atentie a fiecarui detaliu este cheia succesului unui eveniment. Sfatul meu pentru orice petrecere este sa ganditi!

IMG_013
Atunci cand lucrati singur s-ar putea sa va simtiti un pic torturat.

  • Nu va puteti imagina ce stil vi se potriveste mai bine? Culoare? Floare?
  • Oare meniul se potriveste cu tematica generala?
  • Ce fel de scaune veti folosi? Oare le veti acoperi sau nu?
  • Cum veti proceda in privinta holurilor sau a intrarilor ca sa primiti cat mai bine invitatii?

Acestea sunt o parte din intrebari, suficiente cat sa va puna pe ganduri in luarea deciziilor. Ideea de atentie asupra fiecarui detaliu se aplica inclusiv cand alegeti tinutele, invitatiile, mancarea, vinul, muzica, fotograful, cameramanul.

IMG_7734Cateodata, tocmai pentru ca mereu conteaza atat de mult si pentru ca sunt atatea de facut, oamenii nu stiu de unde sa inceapa sau la ce sa se gandeasca mai intai atunci cand vor sa organizeze un eveniment. Punerea in scena a unui eveniment poate fi chiar o arta. Planuirea unui eveniment reprezinta o productie: locul si amenajarea sunt scena, iar gazda este regizorul.

Daca toate aceste lucruri te lasa un pic pierdut, atunci aici intervin eu.
Eu imi ajut clientii sa se gandeasca foarte bine la ceea ce vor cu adevarat sau la starea pe care vor sa o obtina si apoi trec la treaba, ajutata fiind de pretiosii mei colegi de echipa, facand ca totul sa devina realitate. Impreuna trecem prin procesul de vizualizare, creand astfel o intreaga ambianta pentru oaspeti … de la o simpla schita la o proiectare 3D a evenimentului.
IMG_9009Scopul meu, in planificarea oricarui eveniment, este sa starnesc un raspuns emotionant, chiar pasionant pentru invitati … in timp ce creez ambianta care este importanta si personala pentru clientul meu.

In producerea unui concept pentru un eveniment, rolul meu este mai mult acela de a-mi incuraja clientii sa isi mareasca viziunea si sa se lanseze in procesul creatiei, astfel eliminand temerile pe care le au. Orice act de creatie poate fi minunat, dar poate fi putin haotic la inceput.

Si pentru ca toate nuntile de basm sunt unice de ce sa ne fie teama ca nu vom avea succes? Eu abordez planificarea unui eveniment ca pe o aventura si ii incurajez si pe clientii mei sa se distreze la fel ca mine.

Event concept: Blitz Party
Design & Planner: Mirela Taras

INFO – 0724092319
www.blitzparty.ro

Pin It on Pinterest

Share This