Botez Nobless

Botez Nobless

13 februarie 2017

Mami și tati au fost foarte fericiți de venirea pe lume a prințesei lor minunate, așa că nu au stat prea mult pe gânduri și și-au imaginat o petrecere de vis, prilej de a împărtăși cu toți cei dragi bucuria și emoția creștinării micuței lor. Visele devin realitate sub bagheta unor oameni iscusiți, iar dorințele unor proaspeți părinți au început să prindă viață odată ce au hotărât să apeleze la o agenție de organizat evenimente și au trecut pragul casei noastre, a echipei Blitz Party.

Fiecare prințesă are povestea ei, iar acesta a fost și cazul micuței sărbătorite. Taina sfântului botez săvârșită într-un decor minunat, în care mirosul proaspăt al florilor și coloritul fluturilor te introduc într-o poveste plină de emoție și gingășie, a fost urmată de o impresionantă petrecere, un eveniment special, pe măsura bucuriei și împlinirii mândrilor părinți.
Botezul e începutul unei povești de viață, așa că magica formulă ⹂a fost odată ca niciodată” a fost sintagma care i-a introdus pe oaspeți, încă de la consultarea diagramei pentru invitați, într-o atmosferă de basm, unde personajul principal a fost micuța prințesă. Magia și fantezia nu au întârziat să apară odată cu intrarea în sală, unde aranjamentele florale alături de decorațiunile de pe mese au întregit tabloul unei eveniment de vis.

În povestea unei prințese mult iubite nu pot lipsi zânele cu ale lor puteri fantastice, așa că prietenele lui TinkerBell au fost alese pentru a împrăștia praful magic al bucuriei și al bunei dispoziții, iar multitudinea de culori vesele și pline de viață aduse de fluturii așezați cu dibăcie printre aranjamentele florale de botez au completat imaginea feerică a unui eveniment impresionant.

Ca basmul să fie complet, castelul prințesei sărbătorite a dat forma unui tort de botez impresionant, care a încântat oaspeții evenimentului, martori ai unui moment unic din viața fericitei familii mărite.

Nimic nu e prea mult când e vorba de prima petrecere importantă din viața copilului tău, însă pe cât este de frumoasă starea de beatitudine trăită, pe atât poate fi de copleșitoare organizarea unui asemenea eveniment. Ideile creative sunt doar un prim pas în realizarea unui botez, însă pentru a le pune în practică e nevoie de o echipă întreagă de profesioniști care îți stau la dispoziție pentru a da viață viselor tale. Agenția de organizat evenimente Blitz Party este un partener de nădejde în crearea unor momente de neuitat. Originalitatea, eleganța, rafinamentul și bunul gust sunt cuvinte cheie în realizarea oricărui eveniment marca Blitz Party, iar succesul organizării unui botez este determinat de aceste cuvinte, care se concretizează printr-un decor de vis, în care aranjamentele florale te îmbie cu mireasma lor și îți încântă privirea cu minunatele culori, și printr-o atmosferă feerică dată de pâlpâitul șăgalnic al lumânărilor, de fondul muzical și de grația ornamentelor aranjate cu iscusință.

Imaginează-ți povestea, iar noi o vom transforma în realitate!
Meriți tot ce e mai bun!!!
Iar cei mai buni…suntem noi!!!

Share it:

Pin It on Pinterest

Share This