Greenery

Greenery

21 iunie 2018

Greenery este o culoare care vorbeste despre prospetime, despre nevoia de a explora, de a experimenta lucruri noi, de a reinventa.

Nuntile si evenimentele cu inspiratie din natura vor fi in mare parte atrase in acest trend si nu doar pentru ca va fi in voga, ci pentru ca este un stil din ce in ce mai apreciat si iubit de viitoarele mirese.

Greenery este o nuanta de verde aprins care simbolizeaza renasterea, noile inceputuri si face trimitere catre inceputul primaverii, atunci cand natura renaste si reinnoieste.

Putem utiliza flori albe delicate si frunze cat mai multe, crengi, muschi sau iedera, chiar plante verzi in totalitate pentru a obtine un decor proaspat si cat mai natural.

Ceea ce e spectaculos la culoarea Greenery e faptul ca aceasta poate fi integrata cu usurinta in orice tema, fie ca vorbim de o tema cu accente rustice, moderne sau romantice.

Verdele e usor de integrat, la fel cum un coltisor de natura e mereu binevenit, amintindu-ne sa ne bucuram de lucrurile marunte, care pot insa schimba complet un decor, facandu-l mult mai viu si mai atractiv pentru invitati


Event concept: Blitz Party
Design & Planner: Mirela Taras

INFO – 0724092319
www.blitzparty.ro

Share it:

Pin It on Pinterest

Share This