Aniversary

Bifeaza serviciile care prezinta interes, iar noi iti trimitem oferta de pret imediat!

ANIVERSARY

Stilul este adaptabil. El poate lua orice forma trecuta prin filtrul personal. Pentru anumiti oameni el este colorat si dinamic, in timp ce pentru altii este redus la simplitate. Orice ocazie speciala este o oportunitate de a reflecta si a va juca cu stilul dvs. Stilul este o afirmare personala, reprezentand ceea ce conteaza si va place cel mai mult. Este totodata si un act de creatie deoarece ca si creatori trebuie sa imbinam elementele intr-un mod cat mai armonios.

RECENZII

Roxana Huci: Mulţumesc din tot sufletul echipei Blitz Party pentru tot ce au făcut pentru noi, şi pentru că ne-au oferit o zi de neuitat, atât nouă cât şi invitaţilor noştri. Că şi mireasă, am avut o mică idee cum am vrut să arate nuntă noastră.

Blitz Party a transformat această idee într-o zi magică, cu detalii senzaţionale, flori proaspete şi pline de viaţă, şi cel mai important, o zi fără nici un strop de stres. Cred că mi-au oferit cel mai mare cadou, să fiu relaxată în cea mai importantă zi a vieţii mele. Au fost mereu acolo şi totul a decurs perfect şi exact cum a fost planificat. De asemenea, toate sugestiile care mi le-au oferit (foto, video, muzică, etc), au fost foarte profesionale.

Îi recomand cu mare drag, şi le mulţumesc pentru cea mai frumoasă zi, cu mult peste ceea ce am visat!

Share it:

Pin It on Pinterest