Corporate

Bifeaza serviciile care prezinta interes, iar noi iti trimitem oferta de pret imediat!

evenimente corporate brasov

CORPORATE

CINE SUNT CLIENTII NOSTRI?

clienti

Blitz Party este Agentia  de Evenimente in care creativitatea si micile amanunte fac diferenta si stau la baza politicii noastre de organizare a oricarui eveniment, cu atat mai mult a unui eveniment corporate.

Ca Agentie  de Evenimente suntem in continua cautare de metode noi si eficiente pentru o promovare cat mai eficienta si de aceea oferim solutii optime pentru o promovare menita sa intalneasca asteptarile clientilor.

Noi va putem garanta un singur lucru: VOM FI la dispozitia dvs. si veti fi tratat ca un unic client in agentie.

RECENZII

Daniela Sima, Marketing Director, SELGROS Cash&Carry Romania: Creativitate, gust pentru frumos, glamour, punctualitate, profesionalism. Acestea sunt cuvintele care caracterizeaza firma Blitz Party. Am lucrat cu echipa lor pe multe evenimente si am avut intotdeauna increderea ca totul va iesi pur si simplu perfect!

Te poti baza pe ei, pe dorinta lor de a satisface pe deplin dorintele clientului! Se adapteaza la nevoile tale si la gusturile tale! Consilierea lor este de cea mai buna calitate in materie de decor si arta floristica! Fabulos! Intotdeauna am reusit sa facem impreuna cu echipa Blitz Party evenimente de exceptie! Ii recomand cu toata increderea!

Share it:

Pin It on Pinterest