Wedding

Bifeaza serviciile care prezinta interes, iar noi iti trimitem oferta de pret imediat!

Blitz Party este o Agentie de Evenimente care dispune de o echipa de profesionisti in domeniul organizarilor de nunti , cat si de o logistica exclusiva si unica fara intermediari, motiv pentru care luam decizia de a onora doar evenimente complete, astfel avand garantia unui eveniment personalizat dar si ONE OF A KIND! De asemenea mentionam ca in cadrul tuturor evenimentelor promovate pe site-urile noastre de socializare, floristica este executata exclusiv de floristii Blitz Party.

 

WEDDING

Succesul unei nunti de basm  consta  in gestionarea detaliilor!

Meticulozitatea pentru fiecare detaliu face diferenta intre o nunta  banala si una fabuloasa, de poveste.

Viziunea este conversatia, iar detaliile reprezinta vocabularul!
Ignorand  importanta fiecarei mici decizii sau mai rau, nepasandu-va deloc, permiteti luarea unor decizii care vor duce la dezastrul general, la lipsa de comfort si interes  a invitatilor. Planuirea cu atentie a fiecarui detaliu este cheia succesului unui eveniment. Sfatul meu pentru orice petrecere este sa ganditi!

RECENZII

Roxana Huci: Mulţumesc din tot sufletul echipei Blitz Party pentru tot ce au făcut pentru noi, şi pentru că ne-au oferit o zi de neuitat, atât nouă cât şi invitaţilor noştri. Că şi mireasă, am avut o mică idee cum am vrut să arate nuntă noastră.

Blitz Party a transformat această idee într-o zi magică, cu detalii senzaţionale, flori proaspete şi pline de viaţă, şi cel mai important, o zi fără nici un strop de stres. Cred că mi-au oferit cel mai mare cadou, să fiu relaxată în cea mai importantă zi a vieţii mele. Au fost mereu acolo şi totul a decurs perfect şi exact cum a fost planificat. De asemenea, toate sugestiile care mi le-au oferit (foto, video, muzică, etc), au fost foarte profesionale.

Îi recomand cu mare drag, şi le mulţumesc pentru cea mai frumoasă zi, cu mult peste ceea ce am visat!

Alina Hinganu – Puşcălău: Oamenii potriviţi pentru a-ţi organiza cel mai frumos eveniment din viaţă ta: calitate, pasiune şi organizare minuţioasă! Mulţumim pentru detaliile care au făcut diferenţa, pentru efortul depus şi pentru îndrumare! Va pupăm cu drag.

Andrada Camelia: I truly recommend Blitz Party and Mirela for their flawless organisation and detail attention. As a bride I was very picky and knew exactly what I wanted for my wedding, therefore I can only say that BLITZ team was the only one able to make my dream come true!! It all came out exactly as planned.

__________

Recomand cu toată încrederea echipa Blitz şi pe Mirela. Super organizare şi atenţie la detalii. Sunt foarte detailista şi am ştiut foarte bine ceea ce vreau ca decor şi organizare în noaptea nunţii iar echipa Blitz a fost singura care a putut îndeplini cu brio cerinţele mele. Super oameni şi servicii. A fost exact ceea ce mi-am dorit!

Share it:

Pin It on Pinterest